Doe mee!

Wil je ook lid worden van Entheos Vocal Group? Of word je vriend van Entheos Vocal Group?

Kijk hier onder dan voor meer info

Zangers en zangeressen 

Als zingend lid van Entheos Vocal Group ben je enthousiast over gospelmuziek en de Boodschap die we uitdragen. Ook ben je bereid om je thuis voor te bereiden op de repetitieavond. We hanteren een stemtest om te bepalen of je klankkleur in onze sound past. We zitten altijd gezellig na en er is veel ruimte voor je eigen inbreng in de groep. We dragen immers met elkaar de vereniging; dit houdt dus in dat je meedraait in de organisatie van de groep.

We repeteren op maandagavond van 20.00 – 22.30 uur in Drachten.

We hebben op dit moment plek voor mannenstemmen!

Ik wil mee doen

Muzikanten

Entheos Vocal Group heeft een band bestaande uit een pianist, onze basgitarist Jelle, onze toetsenist Ipe en onze drummer Remco. De band komt in aanloop van een optreden bij elkaar en ondersteunt dan de koorrepetitie op maandagavond. De band repeteert zo’n 12 keer per jaar.

We hebben plek voor een pianist! Lijkt het je leuk om ons te komen versterken, samen op te treden en zo nu en dan op maandagavond te repeteren? Meld je dan nu aan.

Ik wil mee doen

Technische crew

Tijdens de optredens zingen en spelen we versterkt. We hebben de beschikking over een vaste technische crew die de zaalmix en de monitoring voor zijn rekening neemt.

Ik wil mee doen

Word vriend van Entheos Vocal Group!

Als vriend van Entheos Vocal Group ben je welkom op ons speciale jaarlijkse vriendenconcert! Je bent al vriend vanaf 50 euro per jaar.

Doneren